Sprzedaż hurtowa. Załóż konto a otrzymasz niskie ceny. Jeśli już posiadasz konto zaloguj się na nie. Nie pamiętasz hasła -  kliknij tutaj.

Zapoznaj się również z PAKIETAMI DARMOWEJ DOSTAWY

Polityka prywatności

Polityka Prywatności

 
 
 

Administrator danych osobowych

 
Administratorami danych osobowych są:

1) PHU INEZIA Krzysztof Klee
Jenkowice 14
56-400 Oleśnica
NIP: 898-198-48-55
Regon: 021401004

2) Axa Popiel Andrzej
Kopernika 7/6
05-825 Grodzisk Mazowiecki
NIP: 529-154-97-90
Regon: 014914210

 


Kontakt z administratorem danych osobowych

 
Kontakt z administratorem możliwy jest:
  • osobiście w siedzibie firmy każdego z administratorów
  • telefonicznie pod numerami telefonów 509 264 095 oraz 691 476 873
  • za pośrednictwem poczty email: biuro@inezia.pl lub zakupy@handlujemy24.pl

 


Jakie dane zbieramy

 

Zbieramy takie dane osobowe jak:

  • imię i nazwisko;
  • adres prowadzenia działalności gospodarczej, adres korespondencyjny, adres odbioru, adres dostawy;
  • numer NIP; REGON;
  • numer telefonu;
  • adres e-mail;
  • numer rachunku bankowego;
  • nazwa firmy;

 Dlaczego zbieramy dane osobowe


 

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne w celu zawarcia umowy kupna - sprzedaży.

Zbieramy dane, aby wykorzystywać je do następujących celów:

  • sprzedaży produktów oferowanych przez platformę- podstawą prawną przetwarzania danych jest wykonanie umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  • marketingowych – podstawą prawną przetwarzania danych jest prawnie uzasadniony interes platformy – marketing własnych produktów i usług (art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
  • rozpatrzenia reklamacji, dochodzenia i obrony w razie zaistnienia wzajemnych roszczeń - podstawą prawną przetwarzania danych jest prawnie uzasadniony interes platformy – (art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
  • wysyłki informacji handlowych drogą elektroniczną - wyłącznie w przypadku wyrażenia zgody przez Kontrahenta. Podstawą prawną przetwarzania danych jest zgoda (art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  • sporządzania dokumentacji księgowej, w tym wystawiania faktur;
  • generowania listów przewozowych niezbędnych do realizacji zamówienia,
  • prowadzenia korespondencji z klientami oraz kontrahentami,
  • informowania o promocjach,
  • badania poziomu satysfakcji,
  • realizacji innych obowiązków wynikających z przepisów prawa powszechnie obowiązującego.

 


Jak długo przechowujemy dane

 

Dane osobowe przetwarzane będą przez okres niezbędny dla wykonania umowy, a po tym okresie dla celów i przez czas oraz w zakresie wymaganym przez przepisy prawa lub dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń, lub do czasu cofnięcia udzielonej zgody.

 


Komu będziemy powierzać dane

 

Szanujemy Twoje dane osobowe, jak i innych naszych Kontrahentów. Nie sprzedajemy ich, nie powierzamy ich osobom trzecim poza wyjątkami wskazanymi w tym dokumencie. Dlatego też chcemy, abyś wiedział, że odbiorcami Twoich danych będą:

  • Web INnovative Software Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu, ul. Bolesława Krzywoustego 105/21, 51-166 Wrocław, wFirma, czyli firma dostarczająca nam narzędzie do księgowości i fakturowania on - line.
  • podmioty świadczące usługi dostawy produktów platformie oraz zajmujące się przygotowaniem towaru do wysyłki bezpośrednio z magazynu dostawcy (dropshipping).
  • podmiot zajmujący się naszą obsługą księgową,
  • wybrani Operatorzy logistyczni, jak DPD, UPS, Wolante Investments Sp. z o.o.,  GEIS, Fedex, Poczta Polska, InPost, TNT, DHL, InPost Kurier, POCZTA POLSKA, HELLMANN, GLS, RHENUS, PALLEX (a także ich podwykonawcy) – Operator logistyczny (kurier w jego imieniu) może kontaktować się telefonicznie z odbiorcą, nadawcą przesyłki pod przekazane numery telefonu w celu usprawnienia dostarczenia Przesyłki;
  • podmioty świadczące lub pośredniczące w usługach teleinformatycznych, w tym dostawcy hostingu;
  • osoby, organy i instytucje uprawnione do dostępu do danych osobowych na podstawie obowiązujących przepisów.
  • Fakturownia sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Juliana Smulikowskiego 6/8, 00-389 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców, prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000572426, NIP PL5213704420; czyli firma dostarczająca nam narzędzie do księgowości i fakturowania on - line.

 


Poznaj swoje prawa

 

Każdej osobie, w zakresie wynikającym z przepisów prawa, przysługuje prawo do dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, a także prawo cofnięcia udzielonej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

  • W przypadku wyrażenia przez Ciebie zgody na przetwarzanie danych osobowych, np. w celu otrzymywania informacji handlowych, możesz tę zgodę w każdym momencie cofnąć całkowicie lub częściowo składając nam stosowne oświadczenie w formie pisemnej lub e-mailowej. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Pomimo cofnięcia zgody możemy nadal wysyłać do Ciebie wiadomości, które zostały zamówione (np. statusy Zleceń, elektroniczne obrazy faktur) lub dotyczą usług, produktów, dokumentów, a ze swej natury wymagają wysłania powiadomienia.
  • W przypadku wątpliwości związanych z przetwarzaniem danych osobowych każda osoba może zwrócić się do naszej firmy z prośbą o udzielenie informacji. Niezależnie od powyższego każdemu przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • W przypadku powzięcia przez Ciebie informacji o naruszeniu ochrony danych, powiadom nas o tym niezwłocznie. Umożliwi nam to podjęcie niezbędnych kroków. Niezależnie od powyższego w przypadku, gdy naruszenie ochrony danych osobowych może spowodować wysokie ryzyko naruszenia praw lub wolności osób fizycznych, bez zbędnej zwłoki zawiadomimy Cię o takim naruszeniu, jeżeli dotyczy ono Twoich danych.
  • Nie stosujemy zautomatyzowanego podejmowania decyzji.

 

Zespół - Hurtownia - abcmarket24.pl
 

Formularz kontaktowy

* - Pole wymagane
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl